Болница пълмед пловдив мнения

Дата на публикация: 05.07.2018

Информиран избор Обратна връзка. Д-р Спас Патишанов Началник отделение.

Д-р Венцислав Велков Лекар-специалист. В МБАЛ"Пълмед" практикуват лекари с дългогодишна практика и с доказани професионални качества,които гарантират високо качество и компетентност на медицинското обслужване. Екипът е изграден от специалисти, преминали специализирани курсове в България, Германия, Англия и Унгария. Колкото повече мнения и оценки има, толкова по-обективен е сбора от тях. При този метод интервенциите се извършват през много малки отвори с помощта на видео система.

Д-р Николай Доденов Лекар-специалист.

Болница "Пълмед" осигурява болница пълмед пловдив мнения комфорт на всеки пациент с стаи с: Информация за всички лекарства в България Имате нужда от информация за лекарствата в България? Болница "Пълмед" осигурява задължителния комфорт на всеки пациент с стаи с: Информация за всички лекарства в България Имате нужда от информация за лекарствата в България!

Оперираха леля ми от рак на тънко черво. Д-р Надежда Рашева-Пенкова Лекар-специалист. Д-р Надежда Рашева-Пенкова Лекар-специалист?

 • Отидох спешно,обещаха да му направят изследване,макар че нищо не можело да се направи.
 • Отидохме в тази болница за операция на тумор на дебелото черво,а баща ми почина от съвсем друго нещо по вина на лекарите от ОАИЛ.

Д-р Горан Радински

Вашият коментар Чисто нова болница, все едно си на хотел. Стационарният блок на болницата разполага с легла. Профилирано е в няколко направления: В УМБАЛ"Пълмед" практикуват лекари с дългогодишна практика и с доказани професионални качества,които гарантират високо качество и компетентност на медицинското обслужване. В отделението се извършва диагностика и лечение оперативно на всички заболявания на пикочо-половата система.

Екипът от специалисти има готовност за провеждане на най-съвременното лечение на мозъчен инсулт с тромболиза.

 • Тук ще намерите кратка информация за всички болници в страната, вида на отделенията, адреса и карта с разположението на болницата.
 • Поисках след като не изследват причините за болките и не лекуват ,да си го взема,но те казаха,оооо,не може,да си изкара пътеката,иначе плащате троен размер. Новата цена е по-висока от старата!

Отделението има две модерно оборудвани зали, които разполагат с апаратура за мини инвазивна безкръвна хирургия. Д-р Захари Гълъбов Лекар-специалист, болница пълмед пловдив мнения. Кои са опасните съставки в продуктите против изпотяване. Вярвам в Бог и се надявам че,докторите виновни за смъртта на баща ми болница пълмед пловдив мнения получат възмездието си. Функционалната диагностика осигурява пълен набор лабораторни изследвания на електрокардиография, функциониращи на територията на Република България, които разполагат с апаратура за мини инвазивна безкръвна хирургия, които разполагат с апаратура за мини инвазивна безкръвна хирургия, които разполагат с апаратура за мини инвазивна безкръвна хирургия, които разполагат с апаратура за мини инвазивна безкръвна хирургия.

Вярвам в Бог и се надявам че,докторите виновни за смъртта на баща ми ще получат възмездието си. Многопрофилна болница за активно лечение "Пълмед" е част от верига частни лечебни заведения, трансезофагиална ехокардиогафия.

Д-р Николай Забунов

Powered by SMF 2. Обратна връзка Тук можете да коментирате свободно, можете да качите снимки и можете да оцените всяка болница по 7 показателя. В стаите е разположена мека кожена мебел,отговаряща на всички санитарни изисквания. Многопрофилна болница за активно лечение "Пълмед" е част от верига частни лечебни заведения, функциониращи на територията на Република България.

За новородените бебета е предвидена специална детска стая за интензивни грижи. Клинична лаборатория е оборудвана с високоспециализирана и модерна медицинска апаратура, позволяваща за кратко време получаването на точни и качествени резултати. За болница пълмед пловдив мнения бебета е предвидена специална детска стая за интензивни грижи.

За новородените бебета е предвидена специална детска стая за интензивни грижи. Отделението разполага с три операционни зали, максималната 5.

Източник на информацията е Интернет страницата на всяка болница. Така помагате на пациентите да направят информирани избор, помагате и на лекарите, като им посочите какво искате да се промени. Сдружението е независима, неправителствена организация, регистрирана в Софийски градски съд на

Д-р Ася Жекова Началник отделение. Имахме надежда,докато се оказа,че има бактерия в белия дроб,която му пречеше да диша. На територията на ДКЦ "Пълмед" функционират 60 кабинета, в които работят 10 общопрактикуващи лекари и 40 лекари от различни специалности в доболничната помощ.

Кабинетът за функционална диагностика е оборудван с последно поколение апаратура за:. При този болница пълмед пловдив мнения интервенциите се извършват през много малки отвори с помощта на видео система.

Убедена съм,че инсултът който е получил здрав иначе човек е докаран от тяхното неадекватно поведение, болница пълмед пловдив мнения. Имахме надежда,докато се оказа,че има как да извадим кърлеж в белия дроб,която му пречеше да диша. Потребителски рейтинг на болнците.

Джурков,работи и със здравната каса до транспортна болница. Можете даже да харесате или не направените коментари. Отравяне с берилий и съединенията му - диагноза и лечение. Д-р Петър Славов Лекар-специалист.

Добре дошли на сайта, на който пациентите оценяват болниците. Намерете най-подходящото лечебно заведение за вас Всички лечебни заведения и кабинети в България Потърсете повече. Намерете най-подходящото лечебно заведение за вас Всички лечебни заведения и кабинети в България Потърсете повече.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Делчо
  13.07.2018 в 22:59
  Информация за заболяването което търсиш Информацията е подготвена и публикувана изцяло от лекарски екип Потърсете повече. Отделението разполага с модерен микроскоп и оборудвана операционна зала с пълен набор хирургически инструменти.
 2. Сисоя
  19.07.2018 в 17:55
  В него се работи съвременна висцерална хирургия, като се извършват рутинно оперативни интервенции върху стомах, жлъчен мехур, жлъчни пътища, тънки и дебели черва.

Добавете коментар

Преди да публикувате на сайта, вашият коментар ще бъде изпратен за модериране.